Saját területek

A cégcsoport saját területei összesen 3100 hektárt tesznek ki, ezeken szántóföldi növénytermesztés folyik.

Hiszünk abban, hogy versenyképes minőséget és hozamot csak úgy lehet elérni, ha kiváló vetőmagokkal, kiváló technológiával, eszközökkel és input anyagokkal dolgozunk.

Fontos az innováció, ha ezeket okosan, a termőhelyi igényeknek megfelelően alkalmazzuk, megteremthetünk egy jövőbe mutató, hatékony és eredményes gazdálkodást.

Cégcsoport

Saját területek
Bérmunka

Bérmunka

A környékbeli gazdákat bevonva mintegy további 2000 hektáron végzünk bérmunkát. Ezen a területen is követjük az elképzeléseinket, összehangoltan dolgozunk, így a nagy tételben vásárolt kijuttatott anyagoknál és a szintén nagy tételben értékesített, azonos és kiváló minőségű terménynél is keletkezik többlet, ami a bevételi oldalt erősíti.

15 nagy teljesítményű kombájnnal aratunk, 2 szárítóteleppel és összesen 75 ezer tonna tárolóhellyel és rendelkezünk.

Cégcsoport

Sertéstelep

Két telepen korszerű technológiával, előhizlalóval és automata etetési rendszerrel összesen 3000 sertést tudunk tartani. Az üres napok vonatkozásában a mutatószám 10 nap, ami az országos átlagnál mintegy 50%-kal jobb eredmény.

Professzionális szakértelemmel és következetességgel kísérve az állategészségügyi program megvalósulása is a hatékonyságot növeli. A sertés fialtatónkban a 850 DanBred anyakoca átlagos ellési száma 21,1 malac, és évi közel 30 000 darab sertést szállítunk saját kamionjainkkal a Bonafarm részére.

Cégcsoport

Sertéstelep