Több mint 5000 hektáron
termelünk

Lajoskomáromi Agrár
Cégcsoport

LajosiAgrár

Rólunk Lajoskomáromi cégcsoport

Mára több, mint 5000 hektáron termelünk, ekkora területre helyezünk ki inputanyagot, a megtermelt terményt visszavásárolva pedig feldolgozzuk, szárítjuk és akár tároljuk is.

Csoport

Az országban talán egyedülálló módon integrátorként tudunk működni egy jó termőterületekkel rendelkező településen – és környékén.
A profilunk a szántóföldi növénytermesztés, és célunk a legjobbnak lenni ezen a területen.

Bővebben

Szezonkezdés nálunk nagy ünnep

Családtagok, kollégák, partnerek egyaránt összegyűlünk a telephelyünkön egy jó hangulatú délutánra. Felkészülünk az előttünk álló nagy betakarítási munkákra, hiszen tudjuk, hogy az ezt követő hetekben, hónapokban dől el, hogy a befektetett energiánk miként térül meg.

Az estét egy szikrapróbával zárjuk: ahogy lemegy a nap és besötétedik, elindítjuk a felsorakoztatott gépeket, hogy lássuk, egyik sem "szikrázik" és nem okoz majd bajt a betakarítások során

agro

+3000

ha saját terület

agro1

+2000

ha integrált terület

agro4

3000

ha bérmunka

agro2

200 +

Partner

Itt van munka,
itt van lehetőség

Összehangoltan dolgozunk valamennyien, beleértve az egyéni gazdákat is. Van mintegy 3000 hektár saját és 2000 hektár bérelt területünk. Sokan műveltetik velünk a területeiket a környéken, ez további 3000 hektárt jelent. Mindenkinek azonosak az érdekei: a legjobb minőséget, a lemagasabb terméseredményt elérni és a legjobb áron értékesíteni.

Állás ajánlat

demo

Kiemelt partnereink

demo
demo
demo
demo
demo
demo
demo
demo
demo
demo